Твоята кошница
Продукти в поръчката: 0Сума: 0,00 лв
Продукти в запитването: 0Сума: 0,00 лв
Зареждане…
Какво е Microsoft Azure?Купи сегаCase studiesСвържете се с консултант
Azure е професионална платформа за облачни услуги, предлагани от Microsoft. С нейните модерни функционалности можеш да включваш виртуални машини, SQL база данни, архивираш ресурси и много други, без да се притесняваш от повреда или наличие на старо оборудване и софтуер.
Azure

Важна характеристика на платформата е, че функционира с всяка операционна система и широк спектър от програмни езици. Azure осигурява достъп до интегрирани услуги, включително процесорна мощност, хранилища, приложения, данни и мрежи, така че позволява бързо управление на инфраструктурата, реализация на по-голям брой задачи, и преди всичко осигурява значителни финансови икономии.
От 1 август, 2014, Microsoft Azure е достъпен и с Отворен договор, като по този начин се увеличава достъпността за малки и средни фирми.

Microsoft Azure е достъпен в добре познатото свободно лицензиране. Как да започнем работа с Azure? Предлагаме Ви $ 100 токени за цена, по-ниска от тяхната стойност. От тях се изтеглят средства за реално ползване на ресурсите в облак, което се изчислява на минута. Когато твоята платформа не разполагат с достатъчно ресурси, достатъчно е да закупиш друг токен. Не е ли просто?

ИНФРАСТРУКТУРА И ПЛАТФОРМА

ИНФРАСТРУКТУРА И ПЛАТФОРМА

Системата Azureе лидер в ефективността, тъй като Ви позволява да съчетаете в една и съща платформа, управлявани и неуправлявани услуги, което предлага голяма гъвкавост в разработване и прилагане на различни приложения. Azure съчетава услугите IaaS (инфраструктура като услуга) и PaaS (платформа като услуга).

ВСИЧКО В ТВОЯ ОБЛАК

ВСИЧКО В ТВОЯ ОБЛАК

Системата Azure е изключително гъвкава с приложение в много области на ИТ, като по този начин се превръща в идеалното решение и за най-взискателните потребители. Потвърждение за това е фактът, че системата Azure работи с всички операционни системи, от Windows до Linux, с широк спектър от програмни езици, от C # да Java, и с много инструменти от SQL Server до Oracle.

НЕПРЕКЪСНАТА РАБОТА

НЕПРЕКЪСНАТА РАБОТА

Azure е проектирана за достъп до всички услуги, машини и приложения, без да се налага да се притеснявате за прекъсвания в достъпността. Системата Azure предлага договор SLA за управление на услуги на ниво 99,95%, непрекъснат мониторинг на състоянието на услугите и постоянна техническа 24 часова помощ.Това не е всичко! Специалистите на Сенетик България ЕООД осигуряват за своите потребители компетентна помощ след закупуване на платформата.

ПРИГОДЕТЕ Я ЗА СВОИТЕ НУЖДИ

ПРИГОДЕТЕ Я ЗА СВОИТЕ НУЖДИ

Ние знаем, че предварително е трудно да се определи инфраструктурата, която ще управлявате в бъдеще, затова Вие плащате само за реализираната употреба на системата Azure, начислявана за минута. В допълнение, цените са изключително конкурентни, така че за най-популярните услуги като процесорна мощ или капацитет, Вие получавате най-добрата цена за предоставената висока производителност.

ДОСТЪП ОТ ВСЯКА ВАША ЛОКАЛИЗАЦИЯ

ДОСТЪП ОТ ВСЯКА ВАША ЛОКАЛИЗАЦИЯ

Azure е процесорен облак с високо качество, затова осигурява достъп от всяко място по целия свят. Освен това, Системата е базирана на глобална мрежа от центрове за данни, която непрекъснато се разширява. Така конструираната платформа позволява стартиране на приложения за клиенти по целия ​​свят.

РЕЗЕРВНИ КОПИЯ В ОБЛАКА

РЕЗЕРВНИ КОПИЯ В ОБЛАКА

Какво става, ако не желаете да премахнете своята инфраструктура, а искате да имате резервно копие? Azure е идеална за тази задача, предоставяйки Ви възможност да свържете локалните си компютърни ресурси с иновативни, базирани на облак решения и създаване на хибридна среда.

Безплатна доставка
Желаете да закупите продукти на конкурентни цени, но Ви притесняват цените за доставка?.Прочетете повече тук
Неправилен имейл адрес
Присъединете се към нашия бюлетин и винаги бъдете текущо информирани за нашите промоции и нови продукти!
Неправилен имейл адрес
Този имейл е потвърден.
Този имейл не е още потвърден.
Благодарим! Трябва да потвърдиш имейла си. Провери пощата ти, изпратихме на %1$s линк с потвърждението.
Партньорства
Начини на плащане
Начини на изпращане