България (промени)
За Вас сме подготвили нашия магазин на Вашия език и валута.
Изберете своето местоположение:
  0
  Запитване
  0,00 лв
  0
  Kоличка
  0,00 лв
  Зареждане…
  Зареждане…
  Запитване и поръчки са актуализирани!
  Запитване и поръчки са актуализирани!Запитване и поръчки са актуализирани!
  Артикулът не е на склад..
  Съжаляваме, но артикулът не е наличен.
  Какво е Microsoft Azure?Купи сегаCase studiesСвържете се с консултант
  Azure е професионална платформа за облачни услуги, предлагани от Microsoft. С нейните модерни функционалности можеш да включваш виртуални машини, SQL база данни, архивираш ресурси и много други, без да се притесняваш от повреда или наличие на старо оборудване и софтуер.
  Azure

  Важна характеристика на платформата е, че функционира с всяка операционна система и широк спектър от програмни езици. Azure осигурява достъп до интегрирани услуги, включително процесорна мощност, хранилища, приложения, данни и мрежи, така че позволява бързо управление на инфраструктурата, реализация на по-голям брой задачи, и преди всичко осигурява значителни финансови икономии.
  От 1 август, 2014, Microsoft Azure е достъпен и с Отворен договор, като по този начин се увеличава достъпността за малки и средни фирми.

  Microsoft Azure е достъпен в добре познатото свободно лицензиране. Как да започнем работа с Azure? Предлагаме Ви $ 100 токени за цена, по-ниска от тяхната стойност. От тях се изтеглят средства за реално ползване на ресурсите в облак, което се изчислява на минута. Когато твоята платформа не разполагат с достатъчно ресурси, достатъчно е да закупиш друг токен. Не е ли просто?

  ИНФРАСТРУКТУРА И ПЛАТФОРМА

  ИНФРАСТРУКТУРА И ПЛАТФОРМА

  Системата Azureе лидер в ефективността, тъй като Ви позволява да съчетаете в една и съща платформа, управлявани и неуправлявани услуги, което предлага голяма гъвкавост в разработване и прилагане на различни приложения. Azure съчетава услугите IaaS (инфраструктура като услуга) и PaaS (платформа като услуга).

  ВСИЧКО В ТВОЯ ОБЛАК

  ВСИЧКО В ТВОЯ ОБЛАК

  Системата Azure е изключително гъвкава с приложение в много области на ИТ, като по този начин се превръща в идеалното решение и за най-взискателните потребители. Потвърждение за това е фактът, че системата Azure работи с всички операционни системи, от Windows до Linux, с широк спектър от програмни езици, от C # да Java, и с много инструменти от SQL Server до Oracle.

  НЕПРЕКЪСНАТА РАБОТА

  НЕПРЕКЪСНАТА РАБОТА

  Azure е проектирана за достъп до всички услуги, машини и приложения, без да се налага да се притеснявате за прекъсвания в достъпността. Системата Azure предлага договор SLA за управление на услуги на ниво 99,95%, непрекъснат мониторинг на състоянието на услугите и постоянна техническа 24 часова помощ.Това не е всичко! Специалистите на Сенетик България ЕООД осигуряват за своите потребители компетентна помощ след закупуване на платформата.

  ПРИГОДЕТЕ Я ЗА СВОИТЕ НУЖДИ

  ПРИГОДЕТЕ Я ЗА СВОИТЕ НУЖДИ

  Ние знаем, че предварително е трудно да се определи инфраструктурата, която ще управлявате в бъдеще, затова Вие плащате само за реализираната употреба на системата Azure, начислявана за минута. В допълнение, цените са изключително конкурентни, така че за най-популярните услуги като процесорна мощ или капацитет, Вие получавате най-добрата цена за предоставената висока производителност.

  ДОСТЪП ОТ ВСЯКА ВАША ЛОКАЛИЗАЦИЯ

  ДОСТЪП ОТ ВСЯКА ВАША ЛОКАЛИЗАЦИЯ

  Azure е процесорен облак с високо качество, затова осигурява достъп от всяко място по целия свят. Освен това, Системата е базирана на глобална мрежа от центрове за данни, която непрекъснато се разширява. Така конструираната платформа позволява стартиране на приложения за клиенти по целия ​​свят.

  РЕЗЕРВНИ КОПИЯ В ОБЛАКА

  РЕЗЕРВНИ КОПИЯ В ОБЛАКА

  Какво става, ако не желаете да премахнете своята инфраструктура, а искате да имате резервно копие? Azure е идеална за тази задача, предоставяйки Ви възможност да свържете локалните си компютърни ресурси с иновативни, базирани на облак решения и създаване на хибридна среда.

  Бъдете актуални!
  Присъединете се към нашия бюлетин и бъдете винаги в течение на нашите промоции и новини.

  Като кликнете върху „Абониране“, вие приемате да получавате маркетингова информация на имейл адреса си. Администратор на вашите лични данни ще бъде Сенетик България ЕООД със седалище в бул."Е.И..Тотлебен" 53-55, 1606, София, България, Шоурум „Сенетик“, ж-к. Младост 4, бл.483 офис 10, 1715, София, България. Имате право да изискате достъп до личните си данни и да ги коригирате, изтривате или ограничавате обработването, както и да възразите срещу обработването. Подробна информация за обработването на лични данни може да намерите в декларацията за поверителност

  Неправилен имейл адрес
  Този имейл е потвърден.
  Този имейл не е още потвърден.
  Благодарим Ви!
  Проверете входящата си поща – ще получите съобщение от нас, в което ще ви помолим да потвърдите абонамента си за бюлетина.
  Партньорства
  Начини на плащане
  Начини на изпращане
  EBA National Winner Banner