Senetic - ИТ оборудване и мрежови решения

Запознайте се с новата платформа за дистрибутори - Senetic B2B!

Готино е, че сте тук! Заедно ще постигнем
нашите бизнес цели!

Как можем да подпомогнем по-добре вашия бизнес?

Искаме да бъдем не просто ваш доставчик, а партньор. Ето защо ви насърчавам да използвате нашата B2B платформа, създадена с оглед на търговските посредници. Заедно ще постигнем повече!

CEO, Senetic
Senetic - Marcin Białożyt
Комутатори - Cisco, HPE, HuaweiПревключватели
HDD и SSD - Western Digital, Seagate, DellЗадвижвания
ХардуерХардуер
МониториМонитори
Сървъри HPE и DellСървъри
ЗахранванеЗахранване

За дистрибутори като вас Senetic е не просто доставчик, а партньор в света на ИТ. Нашата оферта включва не само хардуер от най-добрите производители, но и най-съвременни решения и технологии, които ще ви помогнат да се откроите на пазара.

Отидете в платформата B2B

Нашата история

Senetic е създадена през 2009 г. в Полша, като от самото начало се стреми към международно разширяване. Първият ни чуждестранен клон беше открит през 2010 г. в Обединеното кралство, а през следващите години постоянно разширявахме сферата си на дейност в други държави. Сега имаме 35 дружества по целия свят и продаваме в 58 държави.

14Години опит в сектора
630милион PLN оборот
58Държави, в които продаваме
35Фирми от цял свят
2милион клиенти годишно
Senetic - мрежово оборудване, сървъри, комутатори, устройства, монитори

Постоянно нарастващите ни познания и опит ни позволяват да определяме точно нуждите на клиентите на местните пазари и да им предоставяме продуктите и услугите, които очакват. Ние изграждаме нашето предлагане въз основа на актуалните тенденции в развитието на новите технологии и промените, които те внасят в света и обществото. Всяка година малки и средни компании от цял свят се присъединяват към общността ни от редовни клиенти. Нарастващите продажби отразяват доверието, което нашите клиенти имат в нас като доставчик на ИТ услуги. Горди сме, че подкрепяме развитието и цифровизацията на малките и средните предприятия на всички континенти.

Предимства на работата със Senetic

Senetic - Услуги по внедряване и конфигуриране на софтуер

Техническа поддръжка

Каквито и да са вашите предизвикателства, нашият екип от консултанти е тук, за да ви помогне. Получавате специална подкрепа на всеки етап от сътрудничеството.

Senetic - Услуги по внедряване и конфигуриране на софтуер

Широка гама от ИТ продукти

Широката ни гама от ИТ продукти ни позволява да се адаптираме към индивидуалните нужди на вашите клиенти. С нас вашата оферта става цялостна и всеобхватна.

Senetic - Услуги по внедряване и конфигуриране на софтуер

Атрактивни цени за партньори

Като наш дистрибутор вие се възползвате от преференциални цени, които ви позволяват да предлагате конкурентни условия на клиентите си.

Senetic - Услуги по внедряване и конфигуриране на софтуер

Бърза доставка

При нас не е нужно да се притеснявате за крайните срокове. Благодарение на нашите изпитани логистични канали продуктите винаги достигат до вас и вашите клиенти навреме.

Senetic - Услуги по внедряване и конфигуриране на софтуер

Поддръжка след продажбата

Сътрудничеството ни не приключва с доставката на продукта. Ние предлагаме следпродажбена поддръжка, като помагаме за решаване на проблеми и отговаряме на всички въпроси, които клиентите ви могат да имат.

Вижте нашата специална оферта за дистрибутори
Отидете в платформата B2B

Партньори