OK
0
Запитване
0,00 лв
0
Kоличка
0,00 лв
Зареждане…
Зареждане…
Запитване и поръчки са актуализирани!
Запитване и поръчки са актуализирани! Запитване и поръчки са актуализирани!
Артикулът не е на склад..
Съжаляваме, но артикулът не е наличен.

Попълвайки този формуляр, изборът на лиценз ще бъде още по-лесен.
След попълване на необходимите данни и изпращане на запитването, нашите специалисти ще изготвят оферта, съобразена с Вашите нужди.

* - задължителни полета

Можете да се свържете с нас по телефона:
+359 2 448 6715

ESET е словашката компания, чието име произлиза от името Изида. Фирмата е основана през 1992 г. като от самото начало ние се занимаваме с проблемите, свързани с компютърната сигурност, като се фокусираме главно върху антивирусна защита.

Нашето седалище е в Братислава, но станахме световноизвестни с антивирусния софтуер NOD32. Тази програма е предназначена за домашна и корпоративна употреба, както и за защита на сървърни системи, работещи с операционни системи Windows, Linux, FreeBSD. Бизнес лицензите позволяват дистанционно управление на мулти-потребителски среди.

Друг значим продукт на компанията е ESET Smart Security. Това е цялостен инструмент за защита на Вашия компютър от интернет заплахи, които включват антивирусни програми, защитна стена, анти-спайуер и анти-спам филтър.

Програмите се отличават с висока откриваемост на потенциалните заплахи, вируси и инфекции. Приложените съвременни евристични технологии осигуряват тази висока степен на откриваемост. Евристичните методи на ESET позволяват постоянно разширяване и актуализиране на базите със заплахи, така че данните са винаги актуални.

Софтуерът ESET може да се похвали с висока скорост на сканиране и малки системни изисквания. Прост и стабилен интерфейс, високоскоростно приложение, което е гордост на производителя.

Бизнес серията продукти ESET Endpoint осигурява пълна защита за работни станции, базирани на операционните системи Windows, Mac OS X и Linux. Разширената антивирусна защита и възможността за контрол на цялата мрежа от една конзола ESET Remote Administrator гарантира, че софтуерът е приятен и лесен за управление.

Избрани продукти
Бъдете актуални!
Присъединете се към нашия бюлетин и бъдете винаги в течение на нашите промоции и новини.

Като кликнете върху „Абониране“, вие приемате да получавате маркетингова информация на имейл адреса си. Администратор на вашите лични данни ще бъде Сенетик България ЕООД със седалище в бул."Е.И..Тотлебен" 53-55, 1606, София, България, Шоурум „Сенетик“, ж-к. Младост 4, бл.483 офис 10, 1715, София, България. Имате право да изискате достъп до личните си данни и да ги коригирате, изтривате или ограничавате обработването, както и да възразите срещу обработването. Подробна информация за обработването на лични данни може да намерите в декларацията за поверителност

Неправилен имейл адрес
Този имейл е потвърден.
Този имейл не е още потвърден.
Благодарим Ви!
Проверете входящата си поща – ще получите съобщение от нас, в което ще ви помолим да потвърдите абонамента си за бюлетина.
Партньорства
Начини на плащане
Начини на изпращане
Сертификати и отличия