0
Запитване
0,00 лв
0
Kоличка
0,00 лв
Зареждане…
Зареждане…
Запитване и поръчки са актуализирани!
Запитване и поръчки са актуализирани! Запитване и поръчки са актуализирани!
Артикулът не е на склад..
Съжаляваме, но артикулът не е наличен.

Попълвайки този формуляр, изборът на лиценз ще бъде още по-лесен.
След попълване на необходимите данни и изпращане на запитването, нашите специалисти ще изготвят оферта, съобразена с Вашите нужди.

* - задължителни полета

Можете да се свържете с нас по телефона:
+359 2 448 6715

ESET е словашката компания, чието име произлиза от името Изида. Фирмата е основана през 1992 г. като от самото начало ние се занимаваме с проблемите, свързани с компютърната сигурност, като се фокусираме главно върху антивирусна защита.

Нашето седалище е в Братислава, но станахме световноизвестни с антивирусния софтуер NOD32. Тази програма е предназначена за домашна и корпоративна употреба, както и за защита на сървърни системи, работещи с операционни системи Windows, Linux, FreeBSD. Бизнес лицензите позволяват дистанционно управление на мулти-потребителски среди.

Друг значим продукт на компанията е ESET Smart Security. Това е цялостен инструмент за защита на Вашия компютър от интернет заплахи, които включват антивирусни програми, защитна стена, анти-спайуер и анти-спам филтър.

Програмите се отличават с висока откриваемост на потенциалните заплахи, вируси и инфекции. Приложените съвременни евристични технологии осигуряват тази висока степен на откриваемост. Евристичните методи на ESET позволяват постоянно разширяване и актуализиране на базите със заплахи, така че данните са винаги актуални.

Софтуерът ESET може да се похвали с висока скорост на сканиране и малки системни изисквания. Прост и стабилен интерфейс, високоскоростно приложение, което е гордост на производителя.

Бизнес серията продукти ESET Endpoint осигурява пълна защита за работни станции, базирани на операционните системи Windows, Mac OS X и Linux. Разширената антивирусна защита и възможността за контрол на цялата мрежа от една конзола ESET Remote Administrator гарантира, че софтуерът е приятен и лесен за управление.

Избрани продукти

Бъдете актуални!
Присъединете се към нашия бюлетин и бъдете винаги в течение на нашите промоции и новини.

Като кликнете върху „Абониране“, вие приемате да получавате маркетингова информация на имейл адреса си. Администратор на вашите лични данни ще бъде Сенетик България ЕООД със седалище в бул."Е.И..Тотлебен" 53-55, 1606, София, България, Шоурум „Сенетик“, ж-к. Младост 4, бл.483 офис 10, 1715, София, България. Имате право да изискате достъп до личните си данни и да ги коригирате, изтривате или ограничавате обработването, както и да възразите срещу обработването. Подробна информация за обработването на лични данни може да намерите в декларацията за поверителност

Неправилен имейл адрес
Този имейл е потвърден.
Този имейл не е още потвърден.
Благодарим Ви!
Проверете входящата си поща – ще получите съобщение от нас, в което ще ви помолим да потвърдите абонамента си за бюлетина.
Портал за дистрибутори
Всичко, което търсите.Присъединете
се към нас!
Senetic B2B
Senetic B2BПлатформа за бизнес клиентиПрисъединете
се към нас!
Начини на плащане
Начини на изпращане
Сертификати и отличия