Твоята кошница
Продукти в поръчката: 0Сума: 0,00 лв
Продукти в запитването: 0Сума: 0,00 лв
Зареждане…

Попълвайки този формуляр, изборът на лиценз ще бъде още по-лесен.
След попълване на необходимите данни и изпращане на запитването, нашите специалисти ще изготвят оферта, съобразена с Вашите нужди.

* - задължителни полета

Можете да се свържете с нас по телефона:
+359 2 448 6715

ESET е словашката компания, чието име произлиза от името Изида. Фирмата е основана през 1992 г. като от самото начало ние се занимаваме с проблемите, свързани с компютърната сигурност, като се фокусираме главно върху антивирусна защита.

Нашето седалище е в Братислава, но станахме световноизвестни с антивирусния софтуер NOD32. Тази програма е предназначена за домашна и корпоративна употреба, както и за защита на сървърни системи, работещи с операционни системи Windows, Linux, FreeBSD. Бизнес лицензите позволяват дистанционно управление на мулти-потребителски среди.

Друг значим продукт на компанията е ESET Smart Security. Това е цялостен инструмент за защита на Вашия компютър от интернет заплахи, които включват антивирусни програми, защитна стена, анти-спайуер и анти-спам филтър.

Програмите се отличават с висока откриваемост на потенциалните заплахи, вируси и инфекции. Приложените съвременни евристични технологии осигуряват тази висока степен на откриваемост. Евристичните методи на ESET позволяват постоянно разширяване и актуализиране на базите със заплахи, така че данните са винаги актуални.

Софтуерът ESET може да се похвали с висока скорост на сканиране и малки системни изисквания. Прост и стабилен интерфейс, високоскоростно приложение, което е гордост на производителя.

Бизнес серията продукти ESET Endpoint осигурява пълна защита за работни станции, базирани на операционните системи Windows, Mac OS X и Linux. Разширената антивирусна защита и възможността за контрол на цялата мрежа от една конзола ESET Remote Administrator гарантира, че софтуерът е приятен и лесен за управление.

Безплатна доставка
Желаете да закупите продукти на конкурентни цени, но Ви притесняват цените за доставка?.Прочетете повече тук
Имате ли въпроси?
Позвънете или ни напишете:

+359 2 448 6700
info at senetic dot bg
Актуални промоции:
-29%
-28%
Неправилен имейл адрес
Присъединете се към нашия бюлетин и винаги бъдете текущо информирани за нашите промоции и нови продукти!
Неправилен имейл адрес
Този имейл е потвърден.
Този имейл не е още потвърден.
Благодарим! Трябва да потвърдиш имейла си. Провери пощата ти, изпратихме на %1$s линк с потвърждението.
Партньорства
Начини на плащане
Начини на изпращане