Твоята кошница
Продукти в поръчката: 0Сума: 0,00 лв
Продукти в запитването: 0Сума: 0,00 лв
Зареждане…
Office 365 - Senetic
Видове лицензиране на Microsoft:
Open LicenseOpen ValueOpen Value SubscriptionOEMFPP (BOX DVD)
Искаш ли помощ или съвет?
Обади се на нашите експерти:
+359 2 448 6700 или изпрати имейл: software at senetic dot bg
Microsoft Volume Licensing

Офертата ни състои от три вида Microsoft Volume Licensing групово лицензиране:
Microsoft Open License
собствени лицензи
еднократно плащане

Отворен Microsoft Лиценз, т.е. OPEN лиценз (също и наричана MOLP) е най-лесния начин за получаване на безсрочни лицензи на Microsoft, който е предназначен за всички стопански единици за малки и големи фирми както и за образователни единици както и за администрация.

Осигурява купуване на лицензите по еластичен начин - във всеки момент на траене на договора както и всяко количество продукти, от които в даден момент се нуждае фирмата. Отворен Microsoft лиценз (MOLP - Microsoft Open License Pack) е достъпен за предприятия, образователи единици (Open Academic) както и публични единици (Open Government). Повече информация за MOLP.
Microsoft Open License
собствени лицензи
вносно или еднократно плащане

Microsoft Open Value програма е предназначена за фирми, които се интересуват от безсрочни лицензи, а стойностите искат да регулират веднъж или в годишните вноски. Договорът се сключва за 3 години.
Всичките лицензи са достъпни със Software Assurance (L+SA).

Open Value програма в опция за цялата фирма (Company Wide) осигурява стандартизацията на софтуера, който се използва на всички компютри въз основа на поне един продукт от следващите: Office, Windows или CAL-ове за достъп.
Microsoft Open License
лицензи под наем
годишно плащане

Open Value Subscription програма е начин на лицензиране на софтуера, който означава временното право за използване на най-новите версии на избрани продукти от фирма Microsoft.
Програмата е за фирми, които имат поне 5 компютъра. Договора се подписва за 3 години и се плати в годишните вноски.

Microsoft Open Value Subscription е изключително предлаган на фирми, на които развитието през следващите 3 годнини не може да се предвиди, защото могат да се развиват бързо, купуват нови компютри както и могат да редуцират количеството им или се занимават с временни проекти, примерно Call Centers, и затова не искат да инвестират в купуване на собствения лиценз.
Избери Open License
Избери Open Value
Избери OV Subscription
Безплатна доставка
Желаете да закупите продукти на конкурентни цени, но Ви притесняват цените за доставка?.Прочетете повече тук
Имате ли въпроси?
Позвънете или ни напишете:

+359 2 448 6700
info at senetic dot bg
Актуални промоции:
-13%
-67%
Бъдете актуални!
Присъединете се към нашия бюлетин и бъдете винаги в течение на нашите промоции и новини.
Като кликнете върху „Абониране“, вие приемате да получавате маркетингова информация на имейл адреса си. Администратор на вашите лични данни ще бъде Сенетик България ЕООД със седалище в бул."Е.И..Тотлебен" 53-55, 1606, София, България, Шоурум „Сенетик“, ж-к. Младост 4, бл.483 офис 10, 1715, София, България. Имате право да изискате достъп до личните си данни и да ги коригирате, изтривате или ограничавате обработването, както и да възразите срещу обработването. Подробна информация за обработването на лични данни може да намерите в декларацията за поверителност
Неправилен имейл адрес
Този имейл е потвърден.
Този имейл не е още потвърден.
Благодарим Ви!
Проверете входящата си поща – ще получите съобщение от нас, в което ще ви помолим да потвърдите абонамента си за бюлетина.
Партньорства
Начини на плащане
Начини на изпращане