0
Запитване
0,00 лв
0
Kоличка
0,00 лв
Зареждане…
Зареждане…
Запитване и поръчки са актуализирани!
Запитване и поръчки са актуализирани!Запитване и поръчки са актуализирани!
Артикулът не е на склад..
Съжаляваме, но артикулът не е наличен.
Office 365 - SeneticMicrosoft ESD
Microsoft Volume Licensing

Офертата ни състои от три вида Microsoft Volume Licensing групово лицензиране:
Microsoft Open License
собствени лицензи
еднократно плащане

Отворен Microsoft Лиценз, т.е. OPEN лиценз (също и наричана MOLP) е най-лесния начин за получаване на безсрочни лицензи на Microsoft, който е предназначен за всички стопански единици за малки и големи фирми както и за образователни единици както и за администрация.

Осигурява купуване на лицензите по еластичен начин - във всеки момент на траене на договора както и всяко количество продукти, от които в даден момент се нуждае фирмата. Отворен Microsoft лиценз (MOLP - Microsoft Open License Pack) е достъпен за предприятия, образователи единици (Open Academic) както и публични единици (Open Government). Повече информация за MOLP.
Избери Open License
Microsoft Open License
собствени лицензи
вносно или еднократно плащане

Microsoft Open Value програма е предназначена за фирми, които се интересуват от безсрочни лицензи, а стойностите искат да регулират веднъж или в годишните вноски. Договорът се сключва за 3 години.
Всичките лицензи са достъпни със Software Assurance (L+SA).

Open Value програма в опция за цялата фирма (Company Wide) осигурява стандартизацията на софтуера, който се използва на всички компютри въз основа на поне един продукт от следващите: Office, Windows или CAL-ове за достъп.
Избери Open Value
Microsoft Open License
лицензи под наем
годишно плащане

Open Value Subscription програма е начин на лицензиране на софтуера, който означава временното право за използване на най-новите версии на избрани продукти от фирма Microsoft.
Програмата е за фирми, които имат поне 5 компютъра. Договора се подписва за 3 години и се плати в годишните вноски.

Microsoft Open Value Subscription е изключително предлаган на фирми, на които развитието през следващите 3 годнини не може да се предвиди, защото могат да се развиват бързо, купуват нови компютри както и могат да редуцират количеството им или се занимават с временни проекти, примерно Call Centers, и затова не искат да инвестират в купуване на собствения лиценз.
Избери OV Subscription
Видове лицензиране на Microsoft:
Open ValueOpen Value SubscriptionOEMFPP (BOX DVD)ESDServicesSurface (QWERTY US INTL)Microsoft AccessoriesMicrosoft SubscriptionsMicrosoft Perpetual Licenses
Искаш ли помощ или съвет?
Обади се на нашите експерти:
+359 2 448 6700 или изпрати имейл: software at senetic dot bg
Актуални промоции
Бъдете актуални!
Присъединете се към нашия бюлетин и бъдете винаги в течение на нашите промоции и новини.

Като кликнете върху „Абониране“, вие приемате да получавате маркетингова информация на имейл адреса си. Администратор на вашите лични данни ще бъде Сенетик България ЕООД със седалище в бул."Е.И..Тотлебен" 53-55, 1606, София, България, Шоурум „Сенетик“, ж-к. Младост 4, бл.483 офис 10, 1715, София, България. Имате право да изискате достъп до личните си данни и да ги коригирате, изтривате или ограничавате обработването, както и да възразите срещу обработването. Подробна информация за обработването на лични данни може да намерите в декларацията за поверителност

Неправилен имейл адрес
Този имейл е потвърден.
Този имейл не е още потвърден.
Благодарим Ви!
Проверете входящата си поща – ще получите съобщение от нас, в което ще ви помолим да потвърдите абонамента си за бюлетина.
Партньорства
Начини на плащане
Начини на изпращане
EBA National Winner Banner