0
Запитване
0,00 лв
0
Kоличка
0,00 лв
Зареждане…
Зареждане…
Запитване и поръчки са актуализирани!
Запитване и поръчки са актуализирани! Запитване и поръчки са актуализирани!
Артикулът не е на склад..
Съжаляваме, но артикулът не е наличен.
Skontaktuj się z nami
<
Моля да предоставите вашите данни. Без такава информация няма да бъдем в състояние да ви отговорим на запитване и да изпратим оферта. След получаване на запитване нашия търговски отдел ще положи всички усилия да ви подготви най-добра оферта.

Администратор на вашите лични данни ще бъде Сенетик България ЕООД със седалище в бул."Е.И..Тотлебен" 53-55, 1606, София, България, Шоурум „Сенетик“, ж-к. Младост 4, бл.483 офис 10, 1715, София, България. Имате право да изискате достъп до личните си данни и да ги коригирате, изтривате или ограничавате обработването, както и да възразите срещу обработването. Подробна информация за обработването на лични данни може да намерите в декларацията за поверителност.
Тип лиценз вече е избран. За да промените тип лиценз трябва да изчистите конфигуратора.

Затвори
Искате ли да се изчисти конфигуратора?ДаНе
Избраният продукт принадлежи към друг тип лиценз.
За да добавите този продукт трябва първо да се изчисти конфогураторът.

Затвори
Видове лицензиране на Microsoft:
Open ValueOpen Value SubscriptionOEMFPP (BOX DVD)ESDServicesMicrosoft AccessoriesMicrosoft SubscriptionsMicrosoft Perpetual Licenses Microsoft SurfaceSurface Accessories
Искаш ли помощ или съвет?
Обади се на нашите експерти:
+359 2 448 6700 или изпрати имейл: software at senetic dot bg
Microsoft Open Value
Microsoft Open Value програма е предназначена за фирми, които се интересуват от безсрочни лицензи, а стойностите искат да регулират веднъж или в годишните вноски. Договорът се сключва за 3 години. Всичките лицензи са достъпни със Software Assurance (L+SA).

Досегашни договори:

Вид лиценз по отношение на тип клиента за който искаш да купиш лицензите:

Вид Open Value лицензиране за държавна администрация е достъпна за малки и средни институции от държавна администрация. Това е вид лиценз, благодарение на който публични единици могат да купуват софтуера Microsoft на специална, привлекателна цена.
Опция за цялата фирма:

Този вид лиценз е за фирми, които искат да получават лицензите за софтуера Microsoft по еластичен начин, в исканото количество и във всеки момент на траене на договора. Ако искате да използвате вариантата, първата Ви поръчка трябва да състои от поне 5 лицензи за избрани продукти (L+SA или SA) предлагани в офертата. Следващата поръчка може да състои само от един лицензи. Всичките лицензи са достъпни със Software Assurance.

Опцията е предназначена за фирми, които имат поне 5 компютъра и искат да им осигурят еднакъв софтуер, който работи в рамките на: Windows 7 Enterprise, Office Professional Plus, лицензи за достъп до сървъри т.н. Core CAL (Core Client Access License), Enterprise CAL, Windows Small Business Server CAL или Windows Essential Business Server CAL. Всичките лицензи са достъпни с Software Assurance.
Плащане

Стойността на лицензи се плаща само веднъж - в началото на траене на 3-годишен договор

В случай на плащане на вноски, стойността на лиценза се дели на 3 равни вноски, за които трябва да се плати в начало на всяка година на договора
Напред

Ако разбираш от лицензиране на Microsoft Open Value и искаш да свободно избираш от всички предлагани продукти в лицензирането Използвай програма за експертите.Поръчай

  Избрани продукти:
Изтрий Изтрий

Избрани продукти
Бъдете актуални!
Присъединете се към нашия бюлетин и бъдете винаги в течение на нашите промоции и новини.

Като кликнете върху „Абониране“, вие приемате да получавате маркетингова информация на имейл адреса си. Администратор на вашите лични данни ще бъде Сенетик България ЕООД със седалище в бул."Е.И..Тотлебен" 53-55, 1606, София, България, Шоурум „Сенетик“, ж-к. Младост 4, бл.483 офис 10, 1715, София, България. Имате право да изискате достъп до личните си данни и да ги коригирате, изтривате или ограничавате обработването, както и да възразите срещу обработването. Подробна информация за обработването на лични данни може да намерите в декларацията за поверителност

Неправилен имейл адрес
Този имейл е потвърден.
Този имейл не е още потвърден.
Благодарим Ви!
Проверете входящата си поща – ще получите съобщение от нас, в което ще ви помолим да потвърдите абонамента си за бюлетина.
Портал за дистрибутори
Всичко, което търсите.Присъединете
се към нас!
Senetic B2B
Senetic B2BПлатформа за бизнес клиентиПрисъединете
се към нас!
Начини на плащане
Начини на изпращане
Сертификати и отличия