Твоята кошница
Продукти в поръчката: 0Сума: 0,00 лв
Продукти в запитването: 0Сума: 0,00 лв
Зареждане…

За фирмата

Ние сме компания, за която най-важно е динамичното развитие. Непрекъснато разширяваме сферата на нашата дейност в IT индустрията. Предлагаме водещи на пазара мрежови и сървърни решения, както и най-новия софтуер, тъй като се фокусираме върху доказани престижни марки.

Удовлетворението на клиентите е наш приоритет. Повишавайки уменията и осигурявайки най-високото качество на оборудването, подкрепяме работата на клиентите в търговскията, обществения и образователния сектор. Предлагаме решенията на Cisco, Dell, Ubiquiti, Juniper, IBM, Fujitsu, HP, Lenovo, Jabra, Microsoft, Oracle, Symantec или VMware.

Надеждни продукти, съчетани с професионални съвети, правят така, че нашето предложение да се радва на голям интерес. Придобивайки допълнителни умения в областта на предлаганите продукти, получихме сертификата "Златни Партньор на Microsoft".

Системно повишаваме квалификациите си, като поддържаме високо ниво на обслужване. Нашите решения са достъпни на конкурентни цени, което позволява да предоставим на клиентите си най-добрите продукти на пазара.

Съчетавайки нуждите на най-малките предприятия с широка гама от най-големите производители в света, ние интегрираме IT пазара в Европа и подобряваме обмена на модерните решения.

Чрез разширяване на обхвата на дейността си се опитваме се да развием взаимоотношения, мрежа от контакти и произтичащите от тях ползи, които имат резултат в удовлетвореността на клиентите. Всеки от тях е еднакво важен за нас, независимо от размера и нуждите на бизнеса му.

Безплатна доставка
Желаете да закупите продукти на конкурентни цени, но Ви притесняват цените за доставка?.Прочетете повече тук
Имате ли въпроси?
Позвънете или ни напишете:

+359 2 448 6700
info at senetic dot bg
Актуални промоции:
-11%
-19%
Неправилен имейл адрес
Присъединете се към нашия бюлетин и винаги бъдете текущо информирани за нашите промоции и нови продукти!
Неправилен имейл адрес
Този имейл е потвърден.
Този имейл не е още потвърден.
Благодарим!
Партньорства
Начини на плащане
Начини на изпращане