България (промени)
За Вас сме подготвили нашия магазин на Вашия език и валута.
Изберете своето местоположение:
  0
  Запитване
  0,00 лв
  0
  Kоличка
  0,00 лв
  Зареждане…
  Зареждане…
  Запитване и поръчки са актуализирани!
  Запитване и поръчки са актуализирани!Запитване и поръчки са актуализирани!

  За фирмата

  Ние сме компания, за която най-важно е динамичното развитие. Непрекъснато разширяваме сферата на нашата дейност в IT индустрията. Предлагаме водещи на пазара мрежови и сървърни решения, както и най-новия софтуер, тъй като се фокусираме върху доказани престижни марки.

  Удовлетворението на клиентите е наш приоритет. Повишавайки уменията и осигурявайки най-високото качество на оборудването, подкрепяме работата на клиентите в търговскията, обществения и образователния сектор. Предлагаме решенията на Cisco, Dell, Ubiquiti, Juniper, IBM, Fujitsu, HP, Lenovo, Jabra, Microsoft, Oracle, Symantec или VMware.

  Надеждни продукти, съчетани с професионални съвети, правят така, че нашето предложение да се радва на голям интерес. Придобивайки допълнителни умения в областта на предлаганите продукти, получихме сертификата "Златни Партньор на Microsoft".

  Системно повишаваме квалификациите си, като поддържаме високо ниво на обслужване. Нашите решения са достъпни на конкурентни цени, което позволява да предоставим на клиентите си най-добрите продукти на пазара.

  Съчетавайки нуждите на най-малките предприятия с широка гама от най-големите производители в света, ние интегрираме IT пазара в Европа и подобряваме обмена на модерните решения.

  Чрез разширяване на обхвата на дейността си се опитваме се да развием взаимоотношения, мрежа от контакти и произтичащите от тях ползи, които имат резултат в удовлетвореността на клиентите. Всеки от тях е еднакво важен за нас, независимо от размера и нуждите на бизнеса му.

  Актуални промоции:
  -13%
  -48%
  Бъдете актуални!
  Присъединете се към нашия бюлетин и бъдете винаги в течение на нашите промоции и новини.
  Като кликнете върху „Абониране“, вие приемате да получавате маркетингова информация на имейл адреса си. Администратор на вашите лични данни ще бъде Сенетик България ЕООД със седалище в бул."Е.И..Тотлебен" 53-55, 1606, София, България, Шоурум „Сенетик“, ж-к. Младост 4, бл.483 офис 10, 1715, София, България. Имате право да изискате достъп до личните си данни и да ги коригирате, изтривате или ограничавате обработването, както и да възразите срещу обработването. Подробна информация за обработването на лични данни може да намерите в декларацията за поверителност
  Неправилен имейл адрес
  Този имейл е потвърден.
  Този имейл не е още потвърден.
  Благодарим Ви!
  Проверете входящата си поща – ще получите съобщение от нас, в което ще ви помолим да потвърдите абонамента си за бюлетина.
  Партньорства
  Начини на плащане
  Начини на изпращане