0
Запитване
0,00 лв
0
Kоличка
0,00 лв
Зареждане…
Зареждане…
Запитване и поръчки са актуализирани!
Запитване и поръчки са актуализирани! Запитване и поръчки са актуализирани!
Артикулът не е на склад..
Съжаляваме, но артикулът не е наличен.
Home Office Hardware
Ubiquiti

Ubiquiti - синоним за иновация

Ubiquiti Networks е американска компания, основана през 2005 година. Офертата на производителя включва главно безжични устройства, проектирани специално за малки и средни предприятия. Основната цел на Ubiquiti е намаляване на цифровото изключване чрез изграждане на комуникационни мрежи по целия свят. Компанията е синоним на иновация, това се доказва с появата на всеки нов продукт.

Това е повече от технология

Водещи серии от устройства - Unifi, airMAX и airFiber - перфектна комбинация от най-новите технологии с приложни свойства и изгодна цена. Надеждна поддръжка за потребителите, ефективно елиминиране на проблемите с връзката. Висок комфорт и интуитивна работа, минималистичен, характерен за производителя, специфичен дизайн, това са причините, поради които продуктите стават все по-популярни сред потребителите, осигурявайки им високо качество във фирмата и у дома.

Съвременни продукти в проста форма

Успехът на производителя е резултат от предлаганите съвременни решения, използващи съвременни технологии в проста и достъпна форма. Водещите серии са базирани на отворена архитектура. Системата AirOS позволява цялостното използване на устройствата, базирани на съвременна структура - маршрутизатори, комутатори, point-to-point станции,point-to-multiple-point станции, системи за наблюдение и т.н.

Висока функционалност

Устройствата Ubiquiti се отличават с много уникални функции, като например регулиране на честотната лента (качване / сваляне на данни), PPPoE клиент, регулиране ширината на канала (5/10/20 MHz) и QoS за качество на услугата 802.11e. Интересна функционалност на устройствата е също така Software Development Kit (SDK), която позволява програмно модифициране и адаптиране на оборудването за специфичните нужди на клиента.

Бъдещето е сега

Продуктите Ubiquiti са базирани на трайни компоненти, които в съчетание с новаторския подход гарантират изключително, трудно достижимо качество. Благодарение на своите характеристики, продуктите отговарят на очакванията и на най-взискателните потребители.

Квалификации

Нашият екип предоставя професионална консултация при избора на решения Ubiquiti. Потвърждение на знанията и уменията на нашите специалисти са сертификатите, издавани от Ubiquiti, след приключване на обученията.

Избрани продукти

Бъдете актуални!
Присъединете се към нашия бюлетин и бъдете винаги в течение на нашите промоции и новини.

Като кликнете върху „Абониране“, вие приемате да получавате маркетингова информация на имейл адреса си. Администратор на вашите лични данни ще бъде Сенетик България ЕООД със седалище в бул."Е.И..Тотлебен" 53-55, 1606, София, България, Шоурум „Сенетик“, ж-к. Младост 4, бл.483 офис 10, 1715, София, България. Имате право да изискате достъп до личните си данни и да ги коригирате, изтривате или ограничавате обработването, както и да възразите срещу обработването. Подробна информация за обработването на лични данни може да намерите в декларацията за поверителност

Неправилен имейл адрес
Този имейл е потвърден.
Този имейл не е още потвърден.
Благодарим Ви!
Проверете входящата си поща – ще получите съобщение от нас, в което ще ви помолим да потвърдите абонамента си за бюлетина.
Портал за дистрибутори
Всичко, което търсите.Присъединете
се към нас!
Senetic B2B
Senetic B2BПлатформа за бизнес клиентиПрисъединете
се към нас!
Начини на плащане
Начини на изпращане
Сертификати и отличия