България (промени)
За Вас сме подготвили нашия магазин на Вашия език и валута.
Изберете своето местоположение:
  0
  Запитване
  0,00 лв
  0
  Kоличка
  0,00 лв
  Зареждане…
  Зареждане…
  Запитване и поръчки са актуализирани!
  Запитване и поръчки са актуализирани!Запитване и поръчки са актуализирани!
  Артикулът не е на склад..
  Съжаляваме, но артикулът не е наличен.
  Ubiquiti


  Ubiquiti - синоним за иновация

  Ubiquiti Networks е американска компания, основана през 2005 година. Офертата на производителя включва главно безжични устройства, проектирани специално за малки и средни предприятия. Основната цел на Ubiquiti е намаляване на цифровото изключване чрез изграждане на комуникационни мрежи по целия свят. Компанията е синоним на иновация, това се доказва с появата на всеки нов продукт.

  Това е повече от технология

  Водещи серии от устройства - Unifi, airMAX и airFiber - перфектна комбинация от най-новите технологии с приложни свойства и изгодна цена. Надеждна поддръжка за потребителите, ефективно елиминиране на проблемите с връзката. Висок комфорт и интуитивна работа, минималистичен, характерен за производителя, специфичен дизайн, това са причините, поради които продуктите стават все по-популярни сред потребителите, осигурявайки им високо качество във фирмата и у дома.

  Съвременни продукти в проста форма

  Успехът на производителя е резултат от предлаганите съвременни решения, използващи съвременни технологии в проста и достъпна форма. Водещите серии са базирани на отворена архитектура. Системата AirOS позволява цялостното използване на устройствата, базирани на съвременна структура - маршрутизатори, комутатори, point-to-point станции,point-to-multiple-point станции, системи за наблюдение и т.н.

  Висока функционалност

  Устройствата Ubiquiti се отличават с много уникални функции, като например регулиране на честотната лента (качване / сваляне на данни), PPPoE клиент, регулиране ширината на канала (5/10/20 MHz) и QoS за качество на услугата 802.11e. Интересна функционалност на устройствата е също така Software Development Kit (SDK), която позволява програмно модифициране и адаптиране на оборудването за специфичните нужди на клиента.

  Бъдещето е сега

  Продуктите Ubiquiti са базирани на трайни компоненти, които в съчетание с новаторския подход гарантират изключително, трудно достижимо качество. Благодарение на своите характеристики, продуктите отговарят на очакванията и на най-взискателните потребители.

  Квалификации

  Нашият екип предоставя професионална консултация при избора на решения Ubiquiti. Потвърждение на знанията и уменията на нашите специалисти са сертификатите, издавани от Ubiquiti, след приключване на обученията.

  Актуални промоции
  Бъдете актуални!
  Присъединете се към нашия бюлетин и бъдете винаги в течение на нашите промоции и новини.

  Като кликнете върху „Абониране“, вие приемате да получавате маркетингова информация на имейл адреса си. Администратор на вашите лични данни ще бъде Сенетик България ЕООД със седалище в бул."Е.И..Тотлебен" 53-55, 1606, София, България, Шоурум „Сенетик“, ж-к. Младост 4, бл.483 офис 10, 1715, София, България. Имате право да изискате достъп до личните си данни и да ги коригирате, изтривате или ограничавате обработването, както и да възразите срещу обработването. Подробна информация за обработването на лични данни може да намерите в декларацията за поверителност

  Неправилен имейл адрес
  Този имейл е потвърден.
  Този имейл не е още потвърден.
  Благодарим Ви!
  Проверете входящата си поща – ще получите съобщение от нас, в което ще ви помолим да потвърдите абонамента си за бюлетина.
  Партньорства
  Начини на плащане
  Начини на изпращане
  EBA National Winner Banner