OK
0
Запитване
0,00 лв
0
Kоличка
0,00 лв
Зареждане…
Зареждане…
Запитване и поръчки са актуализирани!
Запитване и поръчки са актуализирани! Запитване и поръчки са актуализирани!
Артикулът не е на склад..
Съжаляваме, но артикулът не е наличен.
Home Office Hardware
AirFiber


AirFiber - революционна безжична технология


AirFiber е система от висок клас антени за безжичен интернет на дълги разстояния, предназначена е за използване от доставчиците на интернет услуги и други организации от ИТ индустрията. Продуктите AirFiber цени са изпълнени в компактна форма. Отличават се с висока производителност. Нашите продукти гарантират стабилен и голям обхват. AirFiber е нова ера на безжична технология, която е идеална за различни среди.


Надеждност и високо качество


Продуктите AirFiber са проектирани за дълготрайност и надеждна работа. Иновативната архитектура на антените гарантира висока производителност. Предимството на нашите решения е високата устойчивост на неблагоприятни метеорологични условия. Благодарение на широкия температурен диапазон за експлоатация и устойчивостта на силен вятър, тези продукти могат да се използват във високо рискова среда. Интуитивното внедряване и лесна употреба са допълнителни предимства. Интегрираните GPS приемници автоматично изчисляват позицията и ъгъла на настройка на устройствата.

 

Избрани продукти
Бъдете актуални!
Присъединете се към нашия бюлетин и бъдете винаги в течение на нашите промоции и новини.

Като кликнете върху „Абониране“, вие приемате да получавате маркетингова информация на имейл адреса си. Администратор на вашите лични данни ще бъде Сенетик България ЕООД със седалище в бул."Е.И..Тотлебен" 53-55, 1606, София, България, Шоурум „Сенетик“, ж-к. Младост 4, бл.483 офис 10, 1715, София, България. Имате право да изискате достъп до личните си данни и да ги коригирате, изтривате или ограничавате обработването, както и да възразите срещу обработването. Подробна информация за обработването на лични данни може да намерите в декларацията за поверителност

Неправилен имейл адрес
Този имейл е потвърден.
Този имейл не е още потвърден.
Благодарим Ви!
Проверете входящата си поща – ще получите съобщение от нас, в което ще ви помолим да потвърдите абонамента си за бюлетина.
Партньорства
Начини на плащане
Начини на изпращане
EBA National Winner Banner