0
Запитване
0,00 лв
0
Kоличка
0,00 лв
Зареждане…
Зареждане…
Запитване и поръчки са актуализирани!
Запитване и поръчки са актуализирани! Запитване и поръчки са актуализирани!
Артикулът не е на склад..
Съжаляваме, но артикулът не е наличен.
Home Office Hardware
AirFiber

AirFiber - революционна безжична технология


AirFiber е система от висок клас антени за безжичен интернет на дълги разстояния, предназначена е за използване от доставчиците на интернет услуги и други организации от ИТ индустрията. Продуктите AirFiber цени са изпълнени в компактна форма. Отличават се с висока производителност. Нашите продукти гарантират стабилен и голям обхват. AirFiber е нова ера на безжична технология, която е идеална за различни среди.


Надеждност и високо качество


Продуктите AirFiber са проектирани за дълготрайност и надеждна работа. Иновативната архитектура на антените гарантира висока производителност. Предимството на нашите решения е високата устойчивост на неблагоприятни метеорологични условия. Благодарение на широкия температурен диапазон за експлоатация и устойчивостта на силен вятър, тези продукти могат да се използват във високо рискова среда. Интуитивното внедряване и лесна употреба са допълнителни предимства. Интегрираните GPS приемници автоматично изчисляват позицията и ъгъла на настройка на устройствата.

 

Избрани продукти
Бъдете актуални!
Присъединете се към нашия бюлетин и бъдете винаги в течение на нашите промоции и новини.

Като кликнете върху „Абониране“, вие приемате да получавате маркетингова информация на имейл адреса си. Администратор на вашите лични данни ще бъде Сенетик България ЕООД със седалище в бул."Е.И..Тотлебен" 53-55, 1606, София, България, Шоурум „Сенетик“, ж-к. Младост 4, бл.483 офис 10, 1715, София, България. Имате право да изискате достъп до личните си данни и да ги коригирате, изтривате или ограничавате обработването, както и да възразите срещу обработването. Подробна информация за обработването на лични данни може да намерите в декларацията за поверителност

Неправилен имейл адрес
Този имейл е потвърден.
Този имейл не е още потвърден.
Благодарим Ви!
Проверете входящата си поща – ще получите съобщение от нас, в което ще ви помолим да потвърдите абонамента си за бюлетина.
Портал за дистрибутори
Всичко, което търсите.Присъединете
се към нас!
Senetic B2B
Senetic B2BПлатформа за бизнес клиентиПрисъединете
се към нас!
Начини на плащане
Начини на изпращане
Сертификати и отличия