0
Запитване
0,00 лв
0
Kоличка
0,00 лв
Зареждане…
Зареждане…
Запитване и поръчки са актуализирани!
Запитване и поръчки са актуализирани! Запитване и поръчки са актуализирани!
Артикулът не е на склад..
Съжаляваме, но артикулът не е наличен.
Home Office Hardware
airMax

Ubiquiti airMAX – максимална производителност за взискателни потребители

Ubiquiti airMAX - широка гама от оборудване и решения в областта на безжичния достъп до интернет. Устройствата от тази продуктова група се използват в цял свят от много доставчици на интернет за осигуряване на висока скорост и достъпността на мрежата, дори в най-трудните от логистична гледна точка, райони.

Богат избор, мащабируемост

Оборудването AirMax включва продукти от серията Rocket М,Bullet M, NanoStation M, PowerBridge M, NanoBeam M, Nano Bridge M, airGrid M, airGateway, PicoStation M и антените - Omni, Sector, RocketDish и Yagi. Широката гама продукти гарантира еластичност и мащабируемост, проектирани за продуктите на Ubiquiti.

Професионализъм и комфорт

За функционирането на мрежите, създадени с помощта на тези устройства, се използва специален софтуер airOS V. Характеризира се с интуитивен и лесен за използване, с много допълнителни функции, професионален интерфейс за управление дори и най-обширните безжични мрежи.

Пълна оферта

Оферта airMax се допълва от устройства като изключително ефективните комутатори от серията TOUGHSwitch, адаптери POE и окабеляване с най-добри параметри.

Избрани продукти
Бъдете актуални!
Присъединете се към нашия бюлетин и бъдете винаги в течение на нашите промоции и новини.

Като кликнете върху „Абониране“, вие приемате да получавате маркетингова информация на имейл адреса си. Администратор на вашите лични данни ще бъде Сенетик България ЕООД със седалище в бул."Е.И..Тотлебен" 53-55, 1606, София, България, Шоурум „Сенетик“, ж-к. Младост 4, бл.483 офис 10, 1715, София, България. Имате право да изискате достъп до личните си данни и да ги коригирате, изтривате или ограничавате обработването, както и да възразите срещу обработването. Подробна информация за обработването на лични данни може да намерите в декларацията за поверителност

Неправилен имейл адрес
Този имейл е потвърден.
Този имейл не е още потвърден.
Благодарим Ви!
Проверете входящата си поща – ще получите съобщение от нас, в което ще ви помолим да потвърдите абонамента си за бюлетина.
Портал за дистрибутори
Всичко, което търсите.Присъединете
се към нас!
Senetic B2B
Senetic B2BПлатформа за бизнес клиентиПрисъединете
се към нас!
Начини на плащане
Начини на изпращане
Сертификати и отличия