Твоята кошница
Продукти в поръчката: 0Сума: 0,00 лв
Продукти в запитването: 0Сума: 0,00 лв
Зареждане…
Искаш ли помощ или съвет?
Нашият търговски отдел може да ви помогне с информация:

Техническа информация
+359 2 448 6711


EdgeMAX - производителност в компактна форма


Серията EdgeMAX включва много популярни маршрутизатори и комутатори Ubiquiti. Тези елементи на мрежовата инфраструктура се използват в повече от 100 страни. Серията EdgeMAX включва рутери, предназначени за различни нужди на различни клиенти и комутатори EdgeSwitch.


Висока функционалност


EdgeRouter Lite стана известен като първото устройство от този вид в света, което обслужва повече от един милион пакети в секунда и струва по-малко от $100. Рутерът е оборудван с процесор Dual-Core MIPS64, 2 GB вътрешна памет и 512 MB DDR2 RAM - тези параметри го правят идеален икономичен избор за малки, средни предприятия и мрежи, използвани за основна комуникация и обмен на данни.


EdgeRouter PoE е оборудван с вграден ключ и 5 конфигурируеми порта PoE, това е устройство, предназначено за по-напреднали бизнес приложения.


Иновативност


EdgeRouter и EdgeRouter PRO са едни от най-силните позиции от офертата на рутери Ubiquiti. И двете устройства са оборудвани с 8 порта, могат да се монтират в сървърни шкафове и на стойки. Поддържат повече от 2 милиона пакета в секунда и скорост 8Gbps за 512-байтови пакети и гарантират производителност и капацитет на честотната лента, необходими в най-взискателните компютърни среди.


Богат избор


Комутаторите са ключови елементи на мрежовата инфраструктура, което Ubiquiti има предвид, когато проектира продуктите EdgeSwitch. Комутаторите предлагат уникални показатели от гледна точка на производителност, здравина и надеждност. Капацитетът на моделите с 24 порта може да достигне 26 Gbps, а тези с 48 порта, даже до 70 Gbps. Серията EdgeSwitch включва модели с 24 порта – 250W и 500W и с 48 порта 500W и 750W.

Безплатна доставка
Желаете да закупите продукти на конкурентни цени, но Ви притесняват цените за доставка?.Прочетете повече тук
Имате ли въпроси?
Позвънете или ни напишете:

+359 2 448 6700
info at senetic dot bg
Актуални промоции:
-53%
-35%
-28%
Неправилен имейл адрес
Присъединете се към нашия бюлетин и винаги бъдете текущо информирани за нашите промоции и нови продукти!
Неправилен имейл адрес
Този имейл е потвърден.
Този имейл не е още потвърден.
Благодарим! Трябва да потвърдиш имейла си. Провери пощата ти, изпратихме на %1$s линк с потвърждението.
Партньорства
Начини на плащане
Начини на изпращане