0
Запитване
0,00 лв
0
Kоличка
0,00 лв
Зареждане…
Зареждане…
Запитване и поръчки са актуализирани!
Запитване и поръчки са актуализирани! Запитване и поръчки са актуализирани!
Артикулът не е на склад..
Съжаляваме, но артикулът не е наличен.
Home Office Hardware
EdgeMax

EdgeMAX - производителност в компактна форма


Серията EdgeMAX включва много популярни маршрутизатори и комутатори Ubiquiti. Тези елементи на мрежовата инфраструктура се използват в повече от 100 страни. Серията EdgeMAX включва рутери, предназначени за различни нужди на различни клиенти и комутатори EdgeSwitch.


Висока функционалност


EdgeRouter Lite стана известен като първото устройство от този вид в света, което обслужва повече от един милион пакети в секунда и струва по-малко от $100. Рутерът е оборудван с процесор Dual-Core MIPS64, 2 GB вътрешна памет и 512 MB DDR2 RAM - тези параметри го правят идеален икономичен избор за малки, средни предприятия и мрежи, използвани за основна комуникация и обмен на данни.


EdgeRouter PoE е оборудван с вграден ключ и 5 конфигурируеми порта PoE, това е устройство, предназначено за по-напреднали бизнес приложения.


Иновативност


EdgeRouter и EdgeRouter PRO са едни от най-силните позиции от офертата на рутери Ubiquiti. И двете устройства са оборудвани с 8 порта, могат да се монтират в сървърни шкафове и на стойки. Поддържат повече от 2 милиона пакета в секунда и скорост 8Gbps за 512-байтови пакети и гарантират производителност и капацитет на честотната лента, необходими в най-взискателните компютърни среди.


Богат избор


Комутаторите са ключови елементи на мрежовата инфраструктура, което Ubiquiti има предвид, когато проектира продуктите EdgeSwitch. Комутаторите предлагат уникални показатели от гледна точка на производителност, здравина и надеждност. Капацитетът на моделите с 24 порта може да достигне 26 Gbps, а тези с 48 порта, даже до 70 Gbps. Серията EdgeSwitch включва модели с 24 порта – 250W и 500W и с 48 порта 500W и 750W.

Избрани продукти

Бъдете актуални!
Присъединете се към нашия бюлетин и бъдете винаги в течение на нашите промоции и новини.

Като кликнете върху „Абониране“, вие приемате да получавате маркетингова информация на имейл адреса си. Администратор на вашите лични данни ще бъде Сенетик България ЕООД със седалище в бул."Е.И..Тотлебен" 53-55, 1606, София, България, Шоурум „Сенетик“, ж-к. Младост 4, бл.483 офис 10, 1715, София, България. Имате право да изискате достъп до личните си данни и да ги коригирате, изтривате или ограничавате обработването, както и да възразите срещу обработването. Подробна информация за обработването на лични данни може да намерите в декларацията за поверителност

Неправилен имейл адрес
Този имейл е потвърден.
Този имейл не е още потвърден.
Благодарим Ви!
Проверете входящата си поща – ще получите съобщение от нас, в което ще ви помолим да потвърдите абонамента си за бюлетина.
Портал за дистрибутори
Всичко, което търсите.Присъединете
се към нас!
Senetic B2B
Senetic B2BПлатформа за бизнес клиентиПрисъединете
се към нас!
Начини на плащане
Начини на изпращане
Сертификати и отличия