България (промени)
За Вас сме подготвили нашия магазин на Вашия език и валута.
Изберете своето местоположение:
  0
  Запитване
  0,00 лв
  0
  Kоличка
  0,00 лв
  Зареждане…
  Зареждане…
  Запитване и поръчки са актуализирани!
  Запитване и поръчки са актуализирани!Запитване и поръчки са актуализирани!
  Артикулът не е на склад..
  Съжаляваме, но артикулът не е наличен.
  EdgeMax


  EdgeMAX - производителност в компактна форма


  Серията EdgeMAX включва много популярни маршрутизатори и комутатори Ubiquiti. Тези елементи на мрежовата инфраструктура се използват в повече от 100 страни. Серията EdgeMAX включва рутери, предназначени за различни нужди на различни клиенти и комутатори EdgeSwitch.


  Висока функционалност


  EdgeRouter Lite стана известен като първото устройство от този вид в света, което обслужва повече от един милион пакети в секунда и струва по-малко от $100. Рутерът е оборудван с процесор Dual-Core MIPS64, 2 GB вътрешна памет и 512 MB DDR2 RAM - тези параметри го правят идеален икономичен избор за малки, средни предприятия и мрежи, използвани за основна комуникация и обмен на данни.


  EdgeRouter PoE е оборудван с вграден ключ и 5 конфигурируеми порта PoE, това е устройство, предназначено за по-напреднали бизнес приложения.


  Иновативност


  EdgeRouter и EdgeRouter PRO са едни от най-силните позиции от офертата на рутери Ubiquiti. И двете устройства са оборудвани с 8 порта, могат да се монтират в сървърни шкафове и на стойки. Поддържат повече от 2 милиона пакета в секунда и скорост 8Gbps за 512-байтови пакети и гарантират производителност и капацитет на честотната лента, необходими в най-взискателните компютърни среди.


  Богат избор


  Комутаторите са ключови елементи на мрежовата инфраструктура, което Ubiquiti има предвид, когато проектира продуктите EdgeSwitch. Комутаторите предлагат уникални показатели от гледна точка на производителност, здравина и надеждност. Капацитетът на моделите с 24 порта може да достигне 26 Gbps, а тези с 48 порта, даже до 70 Gbps. Серията EdgeSwitch включва модели с 24 порта – 250W и 500W и с 48 порта 500W и 750W.

  Aktualne promocje:
  Бъдете актуални!
  Присъединете се към нашия бюлетин и бъдете винаги в течение на нашите промоции и новини.

  Като кликнете върху „Абониране“, вие приемате да получавате маркетингова информация на имейл адреса си. Администратор на вашите лични данни ще бъде Сенетик България ЕООД със седалище в бул."Е.И..Тотлебен" 53-55, 1606, София, България, Шоурум „Сенетик“, ж-к. Младост 4, бл.483 офис 10, 1715, София, България. Имате право да изискате достъп до личните си данни и да ги коригирате, изтривате или ограничавате обработването, както и да възразите срещу обработването. Подробна информация за обработването на лични данни може да намерите в декларацията за поверителност

  Неправилен имейл адрес
  Този имейл е потвърден.
  Този имейл не е още потвърден.
  Благодарим Ви!
  Проверете входящата си поща – ще получите съобщение от нас, в което ще ви помолим да потвърдите абонамента си за бюлетина.
  Партньорства
  Начини на плащане
  Начини на изпращане
  EBA National Winner Banner