0
Запитване
0,00 лв
0
Kоличка
0,00 лв
Зареждане…
Зареждане…
Запитване и поръчки са актуализирани!
Запитване и поръчки са актуализирани! Запитване и поръчки са актуализирани!


sunMAX - иновативна соларна система от Ubiquiti


Категорията sunMAX обхваща усъвършенствани соларни решения, които ефективно елиминират проблемите с използването на соларните технологии. Ето защо, тъй като динамичното развитие на соларния пазар изисква от компаниите непрекъснато развитие, производителят се е фокусирал върху предлагането на устройства, които изпреварват нуждите на клиентите.


Функционално оборудване и софтуер


Комплектът включва оборудване и софтуер. Използването на оборудването - освен икономичност и възможност за използване на най-съвременни технологии - също е свързано с проста инсталация, оптимална производителност при използване микроинвертори, интуитивна инсталация и комплект от интегрирани компоненти. Благодарение на специалния софтуер sunMAX, употребата и конфигурацията на системата не създават никакви проблем. Потребителите могат също да се възползват от мобилните инструменти за улесняване на инсталацията и дистанционно управление.


Комфорт и интуитивност


Комплексното решение sunMAX се отличава с лекота на употреба и безопасност. Монтажните комплекти са налични за различни покривни материали. Благодарение на мащабируемостта, продуктите са идеални за малки и сложни инсталации.

Info Box
Имате ли въпроси?
Позвънете или ни напишете:

+359 2 448 6700
info at senetic dot bg
Актуални промоции:
-64%
-14%
Бъдете актуални!
Присъединете се към нашия бюлетин и бъдете винаги в течение на нашите промоции и новини.
Като кликнете върху „Абониране“, вие приемате да получавате маркетингова информация на имейл адреса си. Администратор на вашите лични данни ще бъде Сенетик България ЕООД със седалище в бул."Е.И..Тотлебен" 53-55, 1606, София, България, Шоурум „Сенетик“, ж-к. Младост 4, бл.483 офис 10, 1715, София, България. Имате право да изискате достъп до личните си данни и да ги коригирате, изтривате или ограничавате обработването, както и да възразите срещу обработването. Подробна информация за обработването на лични данни може да намерите в декларацията за поверителност
Неправилен имейл адрес
Този имейл е потвърден.
Този имейл не е още потвърден.
Благодарим Ви!
Проверете входящата си поща – ще получите съобщение от нас, в което ще ви помолим да потвърдите абонамента си за бюлетина.
Партньорства
Начини на плащане
Начини на изпращане