0
Запитване
0,00 лв
0
Kоличка
0,00 лв
Зареждане…
Зареждане…
Запитване и поръчки са актуализирани!
Запитване и поръчки са актуализирани! Запитване и поръчки са актуализирани!
Артикулът не е на склад..
Съжаляваме, но артикулът не е наличен.
Home Office Hardware
U Fiber

U Fiber - широка гама от модули и кабели

Категорията U Fiber включва разнообразие от модули и кабели за нови инсталации и за надграждане на съществуващи инфраструктури. Предложените модули са предназначени за оптична свързаност за устройства със слот SFP.

 

Офертата на производителя включва мултирежимни решения, като например:

UF-MM-1G:SFP,1Gbps,
UF-MM-10G:SFP+10 Gbps
и еднорежимни:
UF-SM-1G-S:SFP,1Gbps,BiDi,
UF-SM-10G:SFP+,10 Gbps,
UF-SM-10G-S:SFP+,10 Gbps,BiDi.

FiberModule

За многорежимните връзки над 100 м най-добри ще бъдат моделите UF-MM-10G и UF-MM-1G. Първият от тях е подходящ за разстояния до 300 метра при скорост 10 Gbps. Вторият е предназначен за разстояния до 550 м, при 1 Gbps.

В структурите за дълги разстояния най-добре функционират модули UF-SM-10G (до 10 км при 10 Gbps) и UF-SM-1G (до 3 км при 1 Gbps).

Производителят предлага UF-SM-1G-S и UF-SM-10G-S за двупосочните решения (BiDirectional). Моделите се справят добре, максимално използвайки съществуващата инфраструктура. Поради използването на две различни дължини на вълната на едно оптично влакно, трябва да се използват като сдвоен набор от модули.

FiberCable

Като допълнение на офертата, U Fiber предлага кабели за изграждане на външна оптична мрежа. Леките и гъвкави решения се отличават с висока издръжливост. Те се предлагат в 100, 200 и 300 ft.

 

Избрани продукти

Бъдете актуални!
Присъединете се към нашия бюлетин и бъдете винаги в течение на нашите промоции и новини.

Като кликнете върху „Абониране“, вие приемате да получавате маркетингова информация на имейл адреса си. Администратор на вашите лични данни ще бъде Сенетик България ЕООД със седалище в бул."Е.И..Тотлебен" 53-55, 1606, София, България, Шоурум „Сенетик“, ж-к. Младост 4, бл.483 офис 10, 1715, София, България. Имате право да изискате достъп до личните си данни и да ги коригирате, изтривате или ограничавате обработването, както и да възразите срещу обработването. Подробна информация за обработването на лични данни може да намерите в декларацията за поверителност

Неправилен имейл адрес
Този имейл е потвърден.
Този имейл не е още потвърден.
Благодарим Ви!
Проверете входящата си поща – ще получите съобщение от нас, в което ще ви помолим да потвърдите абонамента си за бюлетина.
Портал за дистрибутори
Всичко, което търсите.Присъединете
се към нас!
Senetic B2B
Senetic B2BПлатформа за бизнес клиентиПрисъединете
се към нас!
Начини на плащане
Начини на изпращане
Сертификати и отличия