OK
0
Запитване
0,00 лв
0
Kоличка
0,00 лв
Зареждане…
Зареждане…
Запитване и поръчки са актуализирани!
Запитване и поръчки са актуализирани! Запитване и поръчки са актуализирани!
Артикулът не е на склад..
Съжаляваме, но артикулът не е наличен.
Home Office Hardware
Ubiquiti Accessories


Аксесоари Ubiquiti - допълнение към надеждно основно оборудване


Аксесоарите Ubiquiti са напълно съвместими с предназначените за тях устройства, изработени от най-висококачествени материали и с внимание към всеки детайл. Предоставят най-добри експлоатационни параметри на основните елементи от мрежовата инфраструктура. Серията включва линиите TOUGHSwitch, TOUGHCable, PoE Adapters, Fiber PoE Accessory, Instant 802.3af Adapters, Ethernet Surge Protector, Universal Mounts, Precision Alignment Kit и AirRouter.


Богат избор


Всяко от устройствата идеално се вписва във функционирането на основните продукти, за които е предназначено. Отличават се с използването на прости, иновативни решения и изгодна цена. Изработени са от трайни компоненти, които гарантират висока якост.

 

Избрани продукти
Бъдете актуални!
Присъединете се към нашия бюлетин и бъдете винаги в течение на нашите промоции и новини.

Като кликнете върху „Абониране“, вие приемате да получавате маркетингова информация на имейл адреса си. Администратор на вашите лични данни ще бъде Сенетик България ЕООД със седалище в бул."Е.И..Тотлебен" 53-55, 1606, София, България, Шоурум „Сенетик“, ж-к. Младост 4, бл.483 офис 10, 1715, София, България. Имате право да изискате достъп до личните си данни и да ги коригирате, изтривате или ограничавате обработването, както и да възразите срещу обработването. Подробна информация за обработването на лични данни може да намерите в декларацията за поверителност

Неправилен имейл адрес
Този имейл е потвърден.
Този имейл не е още потвърден.
Благодарим Ви!
Проверете входящата си поща – ще получите съобщение от нас, в което ще ви помолим да потвърдите абонамента си за бюлетина.
Партньорства
Начини на плащане
Начини на изпращане
Сертификати и отличия