България (промени)
За Вас сме подготвили нашия магазин на Вашия език и валута.
Изберете своето местоположение:
  0
  Запитване
  0,00 лв
  0
  Kоличка
  0,00 лв
  Зареждане…
  Зареждане…
  Запитване и поръчки са актуализирани!
  Запитване и поръчки са актуализирани!Запитване и поръчки са актуализирани!
  Артикулът не е на склад..
  Съжаляваме, но артикулът не е наличен.
  Ubiquiti Accessories


  Аксесоари Ubiquiti - допълнение към надеждно основно оборудване


  Аксесоарите Ubiquiti са напълно съвместими с предназначените за тях устройства, изработени от най-висококачествени материали и с внимание към всеки детайл. Предоставят най-добри експлоатационни параметри на основните елементи от мрежовата инфраструктура. Серията включва линиите TOUGHSwitch, TOUGHCable, PoE Adapters, Fiber PoE Accessory, Instant 802.3af Adapters, Ethernet Surge Protector, Universal Mounts, Precision Alignment Kit и AirRouter.


  Богат избор


  Всяко от устройствата идеално се вписва във функционирането на основните продукти, за които е предназначено. Отличават се с използването на прости, иновативни решения и изгодна цена. Изработени са от трайни компоненти, които гарантират висока якост.

   

  Актуални промоции
  Бъдете актуални!
  Присъединете се към нашия бюлетин и бъдете винаги в течение на нашите промоции и новини.

  Като кликнете върху „Абониране“, вие приемате да получавате маркетингова информация на имейл адреса си. Администратор на вашите лични данни ще бъде Сенетик България ЕООД със седалище в бул."Е.И..Тотлебен" 53-55, 1606, София, България, Шоурум „Сенетик“, ж-к. Младост 4, бл.483 офис 10, 1715, София, България. Имате право да изискате достъп до личните си данни и да ги коригирате, изтривате или ограничавате обработването, както и да възразите срещу обработването. Подробна информация за обработването на лични данни може да намерите в декларацията за поверителност

  Неправилен имейл адрес
  Този имейл е потвърден.
  Този имейл не е още потвърден.
  Благодарим Ви!
  Проверете входящата си поща – ще получите съобщение от нас, в което ще ви помолим да потвърдите абонамента си за бюлетина.
  Партньорства
  Начини на плащане
  Начини на изпращане
  EBA National Winner Banner