Твоята кошница
Продукти в поръчката: 0Сума: 0,00 лв
Продукти в запитването: 0Сума: 0,00 лв
Зареждане…
Искаш ли помощ или съвет?
Нашият търговски отдел може да ви помогне с информация:

Техническа информация
+359 2 448 6711


Аксесоари Ubiquiti - допълнение към надеждно основно оборудване


Аксесоарите Ubiquiti са напълно съвместими с предназначените за тях устройства, изработени от най-висококачествени материали и с внимание към всеки детайл. Предоставят най-добри експлоатационни параметри на основните елементи от мрежовата инфраструктура. Серията включва линиите TOUGHSwitch, TOUGHCable, PoE Adapters, Fiber PoE Accessory, Instant 802.3af Adapters, Ethernet Surge Protector, Universal Mounts, Precision Alignment Kit и AirRouter.


Богат избор


Всяко от устройствата идеално се вписва във функционирането на основните продукти, за които е предназначено. Отличават се с използването на прости, иновативни решения и изгодна цена. Изработени са от трайни компоненти, които гарантират висока якост.

 

Безплатна доставка
Желаете да закупите продукти на конкурентни цени, но Ви притесняват цените за доставка?.Прочетете повече тук
Имате ли въпроси?
Позвънете или ни напишете:

+359 2 448 6700
info at senetic dot bg
Актуални промоции:
-14%
-48%
Бъдете актуални!
Присъединете се към нашия бюлетин и бъдете винаги в течение на нашите промоции и новини.
Като кликнете върху „Абониране“, вие приемате да получавате маркетингова информация на имейл адреса си. Администратор на вашите лични данни ще бъде Сенетик България ЕООД със седалище в бул."Е.И..Тотлебен" 53-55, 1606, София, България, Шоурум „Сенетик“, ж-к. Младост 4, бл.483 офис 10, 1715, София, България. Имате право да изискате достъп до личните си данни и да ги коригирате, изтривате или ограничавате обработването, както и да възразите срещу обработването. Подробна информация за обработването на лични данни може да намерите в декларацията за поверителност
Неправилен имейл адрес
Този имейл е потвърден.
Този имейл не е още потвърден.
Благодарим Ви!
Проверете входящата си поща – ще получите съобщение от нас, в което ще ви помолим да потвърдите абонамента си за бюлетина.
Партньорства
Начини на плащане
Начини на изпращане