0
Запитване
0,00 лв
0
Kоличка
0,00 лв
Зареждане…
Зареждане…
Запитване и поръчки са актуализирани!
Запитване и поръчки са актуализирани! Запитване и поръчки са актуализирани!
Артикулът не е на склад..
Съжаляваме, но артикулът не е наличен.
Home Office Hardware
Ubiquiti mFi

Ubiquiti mFi - всичко е под контрол


Сериите продукти mFi включва иновативни решения в областта на хардуера и софтуера, създавайки ефективна система за комуникация между устройствата, чиято цел е програмиране и автоматизиране на определени задачи. Сред примерните приложения на системата mFi могат да бъдат споменати, напр. автоматично включване на вентилаторите, когато стайната температура надвиши предварително определена прагова стойност или включване на осветлението в помещение, когато се открие движение.


Усъвършенствани решения, лесна работа


Устройствата в системата mFi са разделени в 3 продуктови серии. mPort са елементи за свързване на външни и системни устройства за система mFI, поддържащи Wi-Fi технология и Ethernet. mPower включва решения, които комбинират функционалността на разклонител, следят потреблението на енергия и осигуряват връзка с мрежата. InWall Outlet and Switch осигурява контрол и мониторинг на енергията.

Избрани продукти

Бъдете актуални!
Присъединете се към нашия бюлетин и бъдете винаги в течение на нашите промоции и новини.

Като кликнете върху „Абониране“, вие приемате да получавате маркетингова информация на имейл адреса си. Администратор на вашите лични данни ще бъде Сенетик България ЕООД със седалище в бул."Е.И..Тотлебен" 53-55, 1606, София, България, Шоурум „Сенетик“, ж-к. Младост 4, бл.483 офис 10, 1715, София, България. Имате право да изискате достъп до личните си данни и да ги коригирате, изтривате или ограничавате обработването, както и да възразите срещу обработването. Подробна информация за обработването на лични данни може да намерите в декларацията за поверителност

Неправилен имейл адрес
Този имейл е потвърден.
Този имейл не е още потвърден.
Благодарим Ви!
Проверете входящата си поща – ще получите съобщение от нас, в което ще ви помолим да потвърдите абонамента си за бюлетина.
Портал за дистрибутори
Всичко, което търсите.Присъединете
се към нас!
Senetic B2B
Senetic B2BПлатформа за бизнес клиентиПрисъединете
се към нас!
Начини на плащане
Начини на изпращане
Сертификати и отличия