OK
0
Запитване
0,00 лв
0
Kоличка
0,00 лв
Зареждане…
Зареждане…
Запитване и поръчки са актуализирани!
Запитване и поръчки са актуализирани! Запитване и поръчки са актуализирани!
Артикулът не е на склад..
Съжаляваме, но артикулът не е наличен.
Home Office Hardware
Ubiquiti UniFi


UniFi - серия от водещи решения Ubiquiti


UniFi е революционна система на Wi-Fi мрежи, характеризиращи се с неограничена скалируемост и отлична производителност на атрактивни цени. Лесна настройка, оптимизиране на работата и ефективно управление на мрежата се осигуряват от висококачествен софтуер UniFi.


Доказано оборудване за различни среди

 

В устройствата Unifi Enterprise Wi-Fi System е използвана най-новата технология за Wi-Fi 802.11ac MIMO, която позволява много високи скорости на трансфер на дълги разстояния - до 200 метра, без спад в производителността. Тази функция, съчетана с неограничената скалируемостта на системата позволява създаване на Wi-Fi мрежа със всякакъв размер, която може да включва сгради, големи компании и университети.


Иновативността на нашата фирма изпреварва нуждите на потребителите


Офертата на Ubiquiti за решения Wi-Fi включва точки за достъп за експлоатация на закрито и на открито. Максималната скорост на трансфер на данни в технологията 2,4 GHz е 450 MB/с, а при 5 GHz - до 1,3 GB/с. Използването на продуктите от серията UniFi е сигурност, че създадената структура ще издържи проверката на днешния и утрешния ден.

 

Професионални съвети

 

Ние осигуряваме нашите клиенти с професионална подкрепа. Нашите специалисти са завършили обучение Ubiquiti Enterprise Wireless Admin и Ubiquiti им издава сертификати, удостоверяващи знанията им за предлаганите продукти.

 

Избрани продукти
Бъдете актуални!
Присъединете се към нашия бюлетин и бъдете винаги в течение на нашите промоции и новини.

Като кликнете върху „Абониране“, вие приемате да получавате маркетингова информация на имейл адреса си. Администратор на вашите лични данни ще бъде Сенетик България ЕООД със седалище в бул."Е.И..Тотлебен" 53-55, 1606, София, България, Шоурум „Сенетик“, ж-к. Младост 4, бл.483 офис 10, 1715, София, България. Имате право да изискате достъп до личните си данни и да ги коригирате, изтривате или ограничавате обработването, както и да възразите срещу обработването. Подробна информация за обработването на лични данни може да намерите в декларацията за поверителност

Неправилен имейл адрес
Този имейл е потвърден.
Този имейл не е още потвърден.
Благодарим Ви!
Проверете входящата си поща – ще получите съобщение от нас, в което ще ви помолим да потвърдите абонамента си за бюлетина.
Партньорства
Начини на плащане
Начини на изпращане
Сертификати и отличия