0
Запитване
0,00 лв
0
Kоличка
0,00 лв
Зареждане…
Зареждане…
Запитване и поръчки са актуализирани!
Запитване и поръчки са актуализирани! Запитване и поръчки са актуализирани!
Артикулът не е на склад..
Съжаляваме, но артикулът не е наличен.
Home Office Hardware
Ubiquiti UniFi

UniFi - серия от водещи решения Ubiquiti


UniFi е революционна система на Wi-Fi мрежи, характеризиращи се с неограничена скалируемост и отлична производителност на атрактивни цени. Лесна настройка, оптимизиране на работата и ефективно управление на мрежата се осигуряват от висококачествен софтуер UniFi.


Доказано оборудване за различни среди

 

В устройствата Unifi Enterprise Wi-Fi System е използвана най-новата технология за Wi-Fi 802.11ac MIMO, която позволява много високи скорости на трансфер на дълги разстояния - до 200 метра, без спад в производителността. Тази функция, съчетана с неограничената скалируемостта на системата позволява създаване на Wi-Fi мрежа със всякакъв размер, която може да включва сгради, големи компании и университети.


Иновативността на нашата фирма изпреварва нуждите на потребителите


Офертата на Ubiquiti за решения Wi-Fi включва точки за достъп за експлоатация на закрито и на открито. Максималната скорост на трансфер на данни в технологията 2,4 GHz е 450 MB/с, а при 5 GHz - до 1,3 GB/с. Използването на продуктите от серията UniFi е сигурност, че създадената структура ще издържи проверката на днешния и утрешния ден.

 

Професионални съвети

 

Ние осигуряваме нашите клиенти с професионална подкрепа. Нашите специалисти са завършили обучение Ubiquiti Enterprise Wireless Admin и Ubiquiti им издава сертификати, удостоверяващи знанията им за предлаганите продукти.

 

Избрани продукти
Бъдете актуални!
Присъединете се към нашия бюлетин и бъдете винаги в течение на нашите промоции и новини.

Като кликнете върху „Абониране“, вие приемате да получавате маркетингова информация на имейл адреса си. Администратор на вашите лични данни ще бъде Сенетик България ЕООД със седалище в бул."Е.И..Тотлебен" 53-55, 1606, София, България, Шоурум „Сенетик“, ж-к. Младост 4, бл.483 офис 10, 1715, София, България. Имате право да изискате достъп до личните си данни и да ги коригирате, изтривате или ограничавате обработването, както и да възразите срещу обработването. Подробна информация за обработването на лични данни може да намерите в декларацията за поверителност

Неправилен имейл адрес
Този имейл е потвърден.
Този имейл не е още потвърден.
Благодарим Ви!
Проверете входящата си поща – ще получите съобщение от нас, в което ще ви помолим да потвърдите абонамента си за бюлетина.
Портал за дистрибутори
Всичко, което търсите.Присъединете
се към нас!
Senetic B2B
Senetic B2BПлатформа за бизнес клиентиПрисъединете
се към нас!
Начини на плащане
Начини на изпращане
Сертификати и отличия