България (промени)
За Вас сме подготвили нашия магазин на Вашия език и валута.
Изберете своето местоположение:
  0
  Запитване
  0,00 лв
  0
  Kоличка
  0,00 лв
  Зареждане…
  Зареждане…
  Запитване и поръчки са актуализирани!
  Запитване и поръчки са актуализирани!Запитване и поръчки са актуализирани!
  Артикулът не е на склад..
  Съжаляваме, но артикулът не е наличен.
  UniFi Protect


  UniFi Video - качество, на което можете да се доверите

   

  Фирмата Ubiquiti предлага цялостни решения за мониторинг. Серията включва линиите UniFi Video Camera Micro, UniFi Video Camera, UniFi Video Camera Dome, UniFi Video Camera PRO и UniFi NVR. Нашите камери за мониторинг и аксесоарите AirCam дават възможност за видео наблюдение на вътрешността на сгради и открити пространства. Всяка една от предлаганите камери се отличава с високо качество на изображението и плавен, четим преглед на наблюдаваното пространство.  Вижте разликата!


  Изображението, заснето от камерата може да се съхранява на оборудването AirVision NVR, оборудвано с твърд диск с капацитет от 500GB, което съответства на около 400 часа запис с резолюция 720p. AirVision NVR е устройство plug-and-play с предварително инсталиран софтуер AirVision, така че продуктът е готов за работа, след бърза инсталация, която трае едва няколко минути и лесна конфигурация.

  Актуални промоции
  Бъдете актуални!
  Присъединете се към нашия бюлетин и бъдете винаги в течение на нашите промоции и новини.

  Като кликнете върху „Абониране“, вие приемате да получавате маркетингова информация на имейл адреса си. Администратор на вашите лични данни ще бъде Сенетик България ЕООД със седалище в бул."Е.И..Тотлебен" 53-55, 1606, София, България, Шоурум „Сенетик“, ж-к. Младост 4, бл.483 офис 10, 1715, София, България. Имате право да изискате достъп до личните си данни и да ги коригирате, изтривате или ограничавате обработването, както и да възразите срещу обработването. Подробна информация за обработването на лични данни може да намерите в декларацията за поверителност

  Неправилен имейл адрес
  Този имейл е потвърден.
  Този имейл не е още потвърден.
  Благодарим Ви!
  Проверете входящата си поща – ще получите съобщение от нас, в което ще ви помолим да потвърдите абонамента си за бюлетина.
  Партньорства
  Начини на плащане
  Начини на изпращане
  EBA National Winner Banner