0
Запитване
0,00 лв
0
Kоличка
0,00 лв
Зареждане…
Зареждане…
Запитване и поръчки са актуализирани!
Запитване и поръчки са актуализирани! Запитване и поръчки са актуализирани!
Артикулът не е на склад..
Съжаляваме, но артикулът не е наличен.
Home Office Hardware
UniFi Protect

UniFi Video - качество, на което можете да се доверите

 

Фирмата Ubiquiti предлага цялостни решения за мониторинг. Серията включва линиите UniFi Video Camera Micro, UniFi Video Camera, UniFi Video Camera Dome, UniFi Video Camera PRO и UniFi NVR. Нашите камери за мониторинг и аксесоарите AirCam дават възможност за видео наблюдение на вътрешността на сгради и открити пространства. Всяка една от предлаганите камери се отличава с високо качество на изображението и плавен, четим преглед на наблюдаваното пространство.Вижте разликата!


Изображението, заснето от камерата може да се съхранява на оборудването AirVision NVR, оборудвано с твърд диск с капацитет от 500GB, което съответства на около 400 часа запис с резолюция 720p. AirVision NVR е устройство plug-and-play с предварително инсталиран софтуер AirVision, така че продуктът е готов за работа, след бърза инсталация, която трае едва няколко минути и лесна конфигурация.

Избрани продукти
Бъдете актуални!
Присъединете се към нашия бюлетин и бъдете винаги в течение на нашите промоции и новини.

Като кликнете върху „Абониране“, вие приемате да получавате маркетингова информация на имейл адреса си. Администратор на вашите лични данни ще бъде Сенетик България ЕООД със седалище в бул."Е.И..Тотлебен" 53-55, 1606, София, България, Шоурум „Сенетик“, ж-к. Младост 4, бл.483 офис 10, 1715, София, България. Имате право да изискате достъп до личните си данни и да ги коригирате, изтривате или ограничавате обработването, както и да възразите срещу обработването. Подробна информация за обработването на лични данни може да намерите в декларацията за поверителност

Неправилен имейл адрес
Този имейл е потвърден.
Този имейл не е още потвърден.
Благодарим Ви!
Проверете входящата си поща – ще получите съобщение от нас, в което ще ви помолим да потвърдите абонамента си за бюлетина.
Портал за дистрибутори
Всичко, което търсите.Присъединете
се към нас!
Senetic B2B
Senetic B2BПлатформа за бизнес клиентиПрисъединете
се към нас!
Начини на плащане
Начини на изпращане
Сертификати и отличия