Твоята кошница
Продукти в поръчката: 0Сума: 0,00 лв
Продукти в запитването: 0Сума: 0,00 лв
Зареждане…
Искаш ли помощ или съвет?
Нашият търговски отдел може да ви помогне с информация:

Техническа информация
+359 2 448 6711


UniFi Switching & Routing – производителност и иновативност


В офертата на Ubiquiti категорията UniFi Switching & Routing включва серия продукти UniFi Security Gateway и UniFi Switch. Устройствата USG съчетават предимствата на цялостна защита с високопроизводителна маршрутизация. UniFi Security Gateway подпомагат създаването на виртуални мрежови сегменти за ефективно управление на мрежовия трафик. Те са ефективна защита на мрежи и данни. Продуктите UniFi Switch са идеални за изграждане и увеличаване на мрежовия обхват. Това са напълно управляеми продукти, поддържащи PoE + Gigabit и осигуряващи пълна производителност и интелигентна комутация за развиващи се мрежи. Също както при USG и другите устройства UniFi Enterprise, за управлението на комутаторите се използва софтуерът UniFi Controller, който позволява лесно внедряване и интуитивна употреба на мрежата.


Доказани решения на разумна цена


Ubiquiti се фокусира върху иновациите. Ние непрекъснато откриваме нови възможности за развитие на нови технологии, предоставяйки на клиентите уреди с изключително високо качество, които изпреварват техните нужди и заради това запазват своята актуалност за дълъг период от време.

Безплатна доставка
Желаете да закупите продукти на конкурентни цени, но Ви притесняват цените за доставка?.Прочетете повече тук
Имате ли въпроси?
Позвънете или ни напишете:

+359 2 448 6700
info at senetic dot bg
Актуални промоции:
-14%
Бъдете актуални!
Присъединете се към нашия бюлетин и бъдете винаги в течение на нашите промоции и новини.
Като кликнете върху „Абониране“, вие приемате да получавате маркетингова информация на имейл адреса си. Администратор на вашите лични данни ще бъде Сенетик България ЕООД със седалище в бул."Е.И..Тотлебен" 53-55, 1606, София, България, Шоурум „Сенетик“, ж-к. Младост 4, бл.483 офис 10, 1715, София, България. Имате право да изискате достъп до личните си данни и да ги коригирате, изтривате или ограничавате обработването, както и да възразите срещу обработването. Подробна информация за обработването на лични данни може да намерите в декларацията за поверителност
Неправилен имейл адрес
Този имейл е потвърден.
Този имейл не е още потвърден.
Благодарим Ви!
Проверете входящата си поща – ще получите съобщение от нас, в което ще ви помолим да потвърдите абонамента си за бюлетина.
Партньорства
Начини на плащане
Начини на изпращане