0
Запитване
0,00 лв
0
Kоличка
0,00 лв
Зареждане…
Зареждане…
Запитване и поръчки са актуализирани!
Запитване и поръчки са актуализирани! Запитване и поръчки са актуализирани!


UniFi Switching & Routing – производителност и иновативност


В офертата на Ubiquiti категорията UniFi Switching & Routing включва серия продукти UniFi Security Gateway и UniFi Switch. Устройствата USG съчетават предимствата на цялостна защита с високопроизводителна маршрутизация. UniFi Security Gateway подпомагат създаването на виртуални мрежови сегменти за ефективно управление на мрежовия трафик. Те са ефективна защита на мрежи и данни. Продуктите UniFi Switch са идеални за изграждане и увеличаване на мрежовия обхват. Това са напълно управляеми продукти, поддържащи PoE + Gigabit и осигуряващи пълна производителност и интелигентна комутация за развиващи се мрежи. Също както при USG и другите устройства UniFi Enterprise, за управлението на комутаторите се използва софтуерът UniFi Controller, който позволява лесно внедряване и интуитивна употреба на мрежата.


Доказани решения на разумна цена


Ubiquiti се фокусира върху иновациите. Ние непрекъснато откриваме нови възможности за развитие на нови технологии, предоставяйки на клиентите уреди с изключително високо качество, които изпреварват техните нужди и заради това запазват своята актуалност за дълъг период от време.

Актуални промоции:
-11%
-48%
Бъдете актуални!
Присъединете се към нашия бюлетин и бъдете винаги в течение на нашите промоции и новини.
Като кликнете върху „Абониране“, вие приемате да получавате маркетингова информация на имейл адреса си. Администратор на вашите лични данни ще бъде Сенетик България ЕООД със седалище в бул."Е.И..Тотлебен" 53-55, 1606, София, България, Шоурум „Сенетик“, ж-к. Младост 4, бл.483 офис 10, 1715, София, България. Имате право да изискате достъп до личните си данни и да ги коригирате, изтривате или ограничавате обработването, както и да възразите срещу обработването. Подробна информация за обработването на лични данни може да намерите в декларацията за поверителност
Неправилен имейл адрес
Този имейл е потвърден.
Този имейл не е още потвърден.
Благодарим Ви!
Проверете входящата си поща – ще получите съобщение от нас, в което ще ви помолим да потвърдите абонамента си за бюлетина.
Партньорства
Начини на плащане
Начини на изпращане