0
Запитване
0,00 лв
0
Kоличка
0,00 лв
Зареждане…
Зареждане…
Запитване и поръчки са актуализирани!
Запитване и поръчки са актуализирани! Запитване и поръчки са актуализирани!
Артикулът не е на склад..
Съжаляваме, но артикулът не е наличен.

Защитете бизнес данните си с Veeam!

Veeam е всичко, от което се нуждаете, за да защитите данните си

  • Контролирайте, управлявайте, анализирайте, следете, архивирайте и възстановявайте данните на компанията ви навсякъде в хибридния облак.
  • Поддържайте бизнес ефективността, защитете данните от злонамерени лица и елиминирайте риска от загуба на данни или прекъсване на дейността.
  • Внедрете облака, като избегнете зависимостта от една платформа благодарение на мобилността на решенията.

Внедрете съвременна защита на данните с лицензионния модел VUL!

Получавате единна платформа за защита и управление на ВСИЧКИ ваши бизнес приложения и данни от един интерфейс:

  • Облачно
  • SaaS
  • Виртуално
  • Приложения
  • Неструктурирани данни
  • Физическо

Veeam Universal License® (VUL) е изключително опростен и гъвкав лиценз на принципа „на работно натоварване“, който ви позволява да защитите всички свои работни натоварвания в локални среди, среди с хибриден облак и среди с множество облаци. VUL също така предоставя възможност да местите лицензи между работни натоварвания, като така се избягва зависимостта от определен бранд хардуер и допълнителни такси.

VUL представлява набор от 5 или 10 лиценза, които може да се използват с Veeam Availability Suite™ или Veeam Backup & Replication™ за големи предприятия и корпорации или с Veeam Backup Essentials™ за по-малки компании.

Veeam Backup for Microsoft Office 365

Microsoft 365 включва разширени услуги, но цялостното архивиране на данни не е сред тях.

Veeam Backup за Microsoft Office 365 елиминира риска от загуба на достъп и контрол на данните в Office 365 – включително Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive за биснеса и Microsoft Teams – за да са постоянно защитени и достъпни.

Разгледайте решенията на Veeam

Защо да изберете Veeam?

Погрижете се за данните си като обедините операциите по архивиране, интегрирате архивирането на физически, виртуални и облачни работни натоварвания, бази данни и приложения.

Бързо възстановете или преместете данни в облака или виртуална среда, като същевременно запазите възможността лесно да ги възстановите на нов хардуер. Veeam предоставя гъвкавостта да защитите данните си по четири различни начина, за да удовлетвори по най-добрия начин вашите изисквания по отношение на целта за точката на възстановяване (RPO) и целта за време на възстановяване (RTO).

Открийте оптималното състояние на приложенията и комбинирайте регистрационните файлове за операциите, за да получите пълния спектър защита, както и разширено възстановяване.

Спестете от времето отделено за работа с остарели решения за архивиране, като внедрите инструмент, който комбинира интуитивно архивиране и незабавно възстновяване, които не ви оставят зависими от определен бранд продукт.

Оставете данните си за контакт!

Ще ви помогнем да изберете най-доброто решение.

Администратор на вашите лични данни ще бъде Сенетик България ЕООД със седалище в бул."Е.И..Тотлебен" 53-55, 1606, София, България, Шоурум „Сенетик“, ж-к. Младост 4, бл.483 офис 10, 1715, София, България. Имате право да изискате достъп до личните си данни и да ги коригирате, изтривате или ограничавате обработването, както и да възразите срещу обработването. Подробна информация за обработването на лични данни може да намерите в декларацията за поверителност.
Home Office Hardware

Veeam

« 373 продукти в следните подкатегории: Veeam

Най-популярните продукти от категория Veeam:

Всички продукти:

112,45 лв без ДДС
134,94 лв с ДДС
Наличност: 50+
1 188,84 лв без ДДС
1 426,61 лв с ДДС
Наличност: 50+
594,42 лв без ДДС
713,30 лв с ДДС
Наличност: 50+
92,70 лв без ДДС
111,24 лв с ДДС
Наличност: 50+
181,78 лв без ДДС
218,14 лв с ДДС
Наличност: 50+
72,70 лв без ДДС
87,24 лв с ДДС
Наличност: 50+
10 401,86 лв без ДДС
12 482,23 лв с ДДС
Наличност: 50+
187,40 лв без ДДС
224,88 лв с ДДС
Наличност: 50+
3 467,29 лв без ДДС
4 160,75 лв с ДДС
Наличност: 50+
11 044,82 лв без ДДС
13 253,78 лв с ДДС
Наличност: 50+
nr

Избрани продукти

Бъдете актуални!
Присъединете се към нашия бюлетин и бъдете винаги в течение на нашите промоции и новини.

Като кликнете върху „Абониране“, вие приемате да получавате маркетингова информация на имейл адреса си. Администратор на вашите лични данни ще бъде Сенетик България ЕООД със седалище в бул."Е.И..Тотлебен" 53-55, 1606, София, България, Шоурум „Сенетик“, ж-к. Младост 4, бл.483 офис 10, 1715, София, България. Имате право да изискате достъп до личните си данни и да ги коригирате, изтривате или ограничавате обработването, както и да възразите срещу обработването. Подробна информация за обработването на лични данни може да намерите в декларацията за поверителност

Неправилен имейл адрес
Този имейл е потвърден.
Този имейл не е още потвърден.
Благодарим Ви!
Проверете входящата си поща – ще получите съобщение от нас, в което ще ви помолим да потвърдите абонамента си за бюлетина.
Портал за дистрибутори
Всичко, което търсите.Присъединете
се към нас!
Senetic B2B
Senetic B2BПлатформа за бизнес клиентиПрисъединете
се към нас!
Начини на плащане
Начини на изпращане
Сертификати и отличия